Je natuursteen herstellen? Laat het over aan onze experts

Natuursteen in je interieur of tuin is een grote meerwaarde. Maar wat als je steen vlekken, vervuiling of krassen begint te vertonen? Da’s geen probleem, want het is perfect mogelijk om natuursteen helemaal in zijn oude glorie te herstellen. We hebben meer dan vijftig jaar ervaring en zijn dan ook de geknipte partner voor natuursteenrenovatie: wij herstellen jouw vloer, keukenwerkblad, douche of andere natuursteentoepassing.

Uiteraard wil je zo lang mogelijk van je natuursteen genieten. Daarom is het onontbeerlijk om je steen correct te onderhouden. Ook daarbij kunnen wij je helpen. Onder meer voor het kristalliseren, impregneren, polijsten en vlekbestendig maken van natuursteen kun je bij ons terecht.

Loading
      

Wij herstellen elke natuursteen

Of het nu gaat om graniet, arduin, leisteen, marmer, zandsteen of elke andere natuursteen: het zou zonde zijn om bij een beschadiging zo’n authentiek materiaal meteen af te voeren en te vervangen. Door de steen te herstellen, spaar je niet alleen heel wat geld uit; je verlengt er ook de levensduur mee.
Is jouw natuursteen aan een opfrisbeurt toe? Neem gerust contact met ons op. We komen dan bij jou langs, maken een offerte op en herstellen de natuursteen in zijn oorspronkelijke staat.

De voordelen van natuursteen herstellen

Je hoeft geen voorschot te betalen.

Onze machines maken zeer weinig lawaai.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

We kunnen de meeste werkbladen al renoveren binnen één dag.

Onze werkwijze

1. Eerste gesprek

Je belt of mailt ons wanneer jouw natuursteen beschadigd is of nood heeft aan een renovatie. Eén van onze experts contacteert je vervolgens om de concrete problemen te bespreken.

2. Gratis offerte en staal

In een volgende stap vragen we je om één of meerdere duidelijke foto’s door te sturen van jouw werkblad, vloer of terras, alsook de afmetingen van de natuursteen Op basis van deze informatie stellen wij voor je een gedetailleerde offerte op.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan plannen we graag in samenspraak met jou een geschikte dag om de werken uit te voeren. Meestal is één dag voldoende om de renovatie af te ronden.

Loading