Vlekken op uw granieten aanrechtblad?

Een keukenblad in graniet is tijdloos en stijlvol, maar ook erg vlekgevoelig. Merkt u kringvormige of witte vlekken op het graniet op? Dan is dit zeker nog geen reden tot paniek: door natuursteenrenovatie is uw werkblad weer snel in optimale staat.

We kunnen 99% van alle beschadigingen herstellen. Van vlekken van verkeerde onderhoudsproducten, fruit of frisdrank tot krassen door veelvuldig gebruik: wij rekenen met alle problemen af.

Loading
      

Vlekken op granieten werkblad voor natuursteen renovatie

Voor

Granieten werkblad na natuursteen renovatie

Na

De voordelen van natuursteenrenovatie

U hoeft geen voorschot te betalen.

Onze machines maken zeer weinig lawaai.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

We kunnen de meeste werkbladen al renoveren binnen één dag.

Onze werkwijze

1Eerste gesprek

U belt of mailt ons wanneer uw granieten werkblad beschadigd is of nood heeft aan een renovatie. Eén van onze experts contacteert u vervolgens om de concrete problemen te bespreken.

2Gratis offerte en staal

In een volgende stap  vragen we u om één of meerdere duidelijke foto’s door te sturen van uw werkblad, alsook de afmetingen van het graniet. Op basis van deze informatie stellen wij voor u een gedetailleerde offerte op.

3Aan de slag!

Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we graag in samenspraak met u een geschikte dag om de werken uit te voeren. Meestal is één dag voldoende om de renovatie van uw granieten keukenwerkblad af te ronden.

Onderhoud, herstellingen en renovatie van graniet

Om uw aanrecht te herstellen, halen we een dunne laag van de steen. Hoe diep we schuren of slijpen is afhankelijk van de beschadiging: we gaan net zo diep tot we onder de beschadiging zitten. Vervolgens polijsten we de natuursteen in verschillende stappen tot we de gewenste afwerkingsgraad bereiken (mat, verzoet, zijdeglans of hoogglans). Tot slot brengen we een beschermlaag aan die water- en vuilafstotend werkt. We geven u ook nog enkele onderhoudstips, zodat uw graniet nóg langer mooi blijft.

Loading