Cementsluier verwijderen: zó gaat het in zijn werk

Na het voegen van uw tegels, kan het al eens gebeuren dat er cementsluier achterblijft op de natuurstenen of keramische tegels in uw huis of op uw terras. Dat is natuurlijk niet erg mooi én de tegels voelen ook nog eens erg ruw aan. U wilt er dus zo snel mogelijk komaf mee maken. Alleen is cementsluier verwijderen niet altijd zo eenvoudig. Gelukkig kunt u steeds op onze professionele hulp rekenen!

Wat is cementsluier?

Cementsluier is het restant van cement dat achterblijft na het invoegen van uw tegels. In de eerste plaats is het dus belangrijk om voorzichtig te zijn wanner u uw natuurstenen of keramische tegels voegt. Helaas is het bijna onvermijdelijk dat er cementsluier op de tegels achterblijft en dan is het belangrijk dat u die zo snel mogelijk verwijdert. Hoe langer de cementsluier op de tegels zit, hoe moeilijker hij namelijk te verwijderen is.

Cementsluier verwijderen

Cementsluier van natuurstenen of keramische tegels verwijderen, is geen eenvoudige klus. Het zijn namelijk gevoelige stenen en niet elke tegel is bestand tegen de chemische, alkalische of zure producten die in de handel verkrijgbaar zijn. Voor elke soort tegel bestaan er dan ook specifieke methodes om de cementsluier te verwijderen. Weet u niet goed wat de juiste behandelingsmethode is voor uw situatie? Of wilt u gewoon zeker zijn van een geslaagd eindresultaat? Dan kunt u op ons rekenen voor gepast advies! Neem gewoon zo snel mogelijk contact met ons op en wij helpen u uit de nood.

LEUK OM TE WETEN

U hoeft geen voorschot te betalen.

Onze machines maken zeer weinig lawaai.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

We kunnen de meeste vloeren al renoveren binnen één dag.

CONTACTEER ONS

Al onze afdelingen staan reeds ter uwer beschikking om u zo snel mogelijk verder te helpen.
Had u graag één van onze medewerkers ter plaatse?
Vul het contactformulier in en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Loading