Natuursteen renovatie in Antwerpen

Een natuurstenen vloer of keukenblad straalt heel wat charme en authenticiteit uit – op voorwaarde dat je de steen goed onderhoudt natuurlijk. Hebben je natuurstenen tegels een matte uitstraling gekregen of vertonen ze vlekken en krassen door veelvuldig gebruik? Geen paniek! Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres voor je natuursteen renovatie. We hebben al meer dan 50 jaar ervaring en zijn dus de ideale partner om je natuursteen er in een mum van tijd weer als nieuw te laten uitzien. Hoe dat in z’n werk gaat? We komen ter plaatse bij jou in Antwerpen om de schade vast te stellen, maken een offerte op en herstellen je natuursteen weer in zijn oorspronkelijke staat.

Loading
      

Krijg advies van onze experten in natuursteenrenovatie

 

Terrazzo, mozaïek, graniet, jura, zandsteen, marmer, leisteen, blauwe hardsteen, … Er bestaan heel wat verschillende soorten natuursteen, maar dat is voor ons geen probleem! Onze experts hebben namelijk heel wat ervaring met alkalische, zure en chemische producten en weten dus raad bij elke natuursteensoort en -vlek. Vertoont je natuursteen schade in de vorm van krassen? Ook daar hebben onze experts een oplossing voor. Verder kun je bij ons terecht voor de bescherming en de nabehandeling van je natuursteen. Op die manier kun je elke dag zorgeloos genieten van je mooie natuursteen.

De voordelen van natuursteenrenovatie

U hoeft geen voorschot te betalen.

Onze machines maken zeer weinig lawaai.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

We kunnen de meeste werkbladen al renoveren binnen één dag.

Onze werkwijze

1. Eerste gesprek

U belt of mailt ons wanneer uw granieten werkblad beschadigd is of nood heeft aan een renovatie. Eén van onze experts contacteert u vervolgens om de concrete problemen te bespreken.

2. Gratis offerte en staal

In een volgende stap  vragen we u om één of meerdere duidelijke foto’s door te sturen van uw werkblad, alsook de afmetingen van het graniet. Op basis van deze informatie stellen wij voor u een gedetailleerde offerte op.

3. Aan de slag!

Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we graag in samenspraak met u een geschikte dag om de werken uit te voeren. Meestal is één dag voldoende om de renovatie van uw granieten keukenwerkblad af te ronden.

Loading