Laat de kalkvlekken op uw natuursteen verwijderen door professionals!

 

 

Wilt u uw natuursteen opnieuw laten stralen? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

We kunnen 99% van alle beschadigingen herstellen. Van vlekken van verkeerde onderhoudsproducten, fruit of frisdrank tot krassen door veelvuldig gebruik: wij rekenen met alle problemen af.

Loading
      

Kalkaanslag in de badkamer

Natuursteen tilt uw interieur hoe dan ook naar een hoger niveau. Maar als er veelvuldig water over dit natuurproduct stroomt, kan er zich kalkaanslag vormen (het gevolg van te veel calcium en magnesium in uw leidingwater). In de badkamer resulteert dat in witte of matte vlekjes op uw douche, wastafel of vloer in natuursteen. Aangezien natuursteen zelf een kalkhoudend materiaal is, gaat u beter niet aan de slag met agressieve antikalkproducten, want die kunnen uw steen beschadigen. Gelukkig is er een andere oplossing: natuursteenrenovatie. Onze specialisten herstellen de natuursteen in uw badkamer zó weer in zijn originele staat.

Kalkaanslag in badkamer | Natuursteen-renovatie.be
Kalkvlekken op aanrechtblad verwijderen | Natuursteen-renovatie.be

Kalkvlekken in de keuken

Ook in de keuken zijn witte en matte vlekken kalkvlekken op het aanrechtblad of de vloer geen uitzondering. Toch kunt u kalkaanslag ook in deze ruimte makkelijk laten verwijderen. Om te vermijden dat u uw mooie natuursteen nog erger beschadigt door foute producten te gebruiken, laat u deze klus het best over aan professionals met ervaring in het vak. Op welk type natuursteen de kalkaanslag zich ook bevindt, wij zorgen ervoor dat het oppervlak er in een mum van tijd weer als nieuw uitziet.

De voordelen van natuursteenrenovatie

U hoeft geen voorschot te betalen.

Onze machines maken zeer weinig lawaai.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

We kunnen de meeste werkbladen al renoveren binnen één dag.

Onze werkwijze

1. Eerste gesprek

U belt of mailt ons wanneer uw granieten werkblad beschadigd is of nood heeft aan een renovatie. Eén van onze experts contacteert u vervolgens om de concrete problemen te bespreken.

2. Gratis offerte en staal

In een volgende stap  vragen we u om één of meerdere duidelijke foto’s door te sturen van uw werkblad, alsook de afmetingen van het graniet. Op basis van deze informatie stellen wij voor u een gedetailleerde offerte op.

3. Aan de slag!

Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we graag in samenspraak met u een geschikte dag om de werken uit te voeren. Meestal is één dag voldoende om de renovatie van uw granieten keukenwerkblad af te ronden.

Loading