Natuursteen

Wij zijn de ideale partner voor de renovatie van uw vloertegels. We komen bij u ter plaatse om de schade vast te stellen en een offerte op te stellen. Terrazzo, Mozaïk, graniet, jura, zandsteen, travertin, marmer, leisteen, blauwe hardsteen: al deze steensoorten kunnen wij voor u renoveren.

Natuursteen impregneren

Impregneren betekent uw natuursteen beter beschermen tegen water & vuil en de gevoeligheid voor zuren verlagen.
Het merendeel van alle natuurstenen kan een beschermlaag gebruiken, met als gevolg dat uw natuursteen beter zal onderhouden.

Bij openbare ruimtes, hotels, restaurants en scholen is het mogelijk nog belangrijker om een goede beschermlaag te voorzien.
Plaatsen waar duizenden mensen passeren verdienen een geschikte coating.

Scotchgard Stone Floor Protector voor intensief gebruikte vloeren

Scotchgard Stone Floor Protector brengt een revolutie in vloeronderhoud teweeg: het product geeft uw vloer een uitzonderlijke glans bij minder onderhoud. Dat maakt de investering zeer de moeite waard.
Op korte tijd creëert u een heldere, glanzende en duurzame afwerking die minder te lijden heeft van slijtage, zwarte vegen, vlekken en krassen. Dit hoogwaardige product vraagt minimaal onderhoud. Dat betekent dat u voor de verzorging van uw vloer minder hoeft uit te geven aan arbeidsloon en afwerkingsproducten, zonder dat u daarvoor uw glanzende vloer hoeft op te geven.

Dit hoogwaardige product vraagt minimaal onderhoud. Dat betekent dat u voor de verzorging van uw vloer minder hoeft uit te geven aan arbeidsloon en afwerkingsproducten, zonder dat u daarvoor uw glanzende vloer hoeft op te geven.

An Vandewalle

Loading