Natuursteen renovatie? Daarvoor moet je bij ons zijn!

Vertonen je natuurstenen tegels vlekken, vervuilingen of krassen of hebben ze een matte uitstraling gekregen? Geen nood: wij kunnen je vloer of aanrechtblad weer als nieuw maken! Met meer dan 50 jaar ervaring in natuursteenrenovatie zijn wij dan ook de ideale partner voor het herstellen van je tegels.

Om je natuurstenen tegels langer mooi te houden, moet je ze natuurlijk elke dag goed onderhouden. Ook daarbij kunnen wij je helpen, want voor de bescherming en nabehandeling van je natuursteen kun je eveneens bij ons terecht. Van kristalliseren over impregneren en vlekbestendig maken tot hoogglans polijsten van natuursteen: we doen het allemaal.

Loading
      

Hoe gaan we te werk bij een natuursteen renovatie?

Als je natuursteen beschadigd is, zijn er twee opties: ofwel vervang je de tegels ofwel laat je ze renoveren. Aangezien die eerste optie erg prijzig is, ga je het best voor een renovatie. Bovendien kun je zo langer genieten van de tegels waar je zo gek op bent. Als je natuursteen aan renovatie toe is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen namelijk alle soorten natuursteen renoveren: of je nu terrazzo, mozaïek, graniet, jura, zandsteen, travertin, marmer, leisteen of blauwe hardsteen hebt. Nadat je contact met ons opgenomen hebt, komen we naar je toe, bekijken we de schade, maken we een offerte op en herstellen we je natuursteen terug in zijn oorspronkelijke staat.

De voordelen van natuursteenrenovatie

Je hoeft geen voorschot te betalen.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

De renovatie is doorgaans op één dag achter de rug.

Natuursteenrenovatie: werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je natuursteen beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de natuursteen te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw natuursteen. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading