Natuursteen renovatie? Daarvoor moet je bij ons zijn!

Vertonen je natuurstenen tegels vlekken, vervuilingen of krassen of hebben ze een matte uitstraling gekregen? Geen nood: wij kunnen je vloer of aanrechtblad weer als nieuw maken! Met meer dan 50 jaar ervaring in natuursteenrenovatie zijn wij dan ook de ideale partner voor het herstellen van je tegels.

Om je natuurstenen tegels langer mooi te houden, moet je ze natuurlijk elke dag goed onderhouden. Ook daarbij kunnen wij je helpen, want voor de bescherming en nabehandeling van je natuursteen kun je eveneens bij ons terecht. Van kristalliseren over impregneren en vlekbestendig maken tot hoogglans polijsten van natuursteen: we doen het allemaal.

Loading
      

Hoe gaan we te werk bij een natuursteen renovatie?

Als je natuursteen beschadigd is, zijn er twee opties: ofwel vervang je de tegels ofwel laat je ze renoveren. Aangezien die eerste optie erg prijzig is, ga je het best voor een renovatie. Bovendien kun je zo langer genieten van de tegels waar je zo gek op bent. Als je natuursteen aan renovatie toe is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen namelijk alle soorten natuursteen renoveren: of je nu terrazzo, mozaïek, graniet, jura, zandsteen, travertin, marmer, leisteen of blauwe hardsteen hebt. Nadat je contact met ons opgenomen hebt, komen we naar je toe, bekijken we de schade, maken we een offerte op en herstellen we je natuursteen terug in zijn oorspronkelijke staat.

De voordelen van natuursteenrenovatie

U hoeft geen voorschot te betalen.

Onze machines maken zeer weinig lawaai.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

We kunnen de meeste werkbladen al renoveren binnen één dag.

Onze werkwijze

1. Eerste gesprek

U belt of mailt ons wanneer uw granieten werkblad beschadigd is of nood heeft aan een renovatie. Eén van onze experts contacteert u vervolgens om de concrete problemen te bespreken.

2. Gratis offerte en staal

In een volgende stap  vragen we u om één of meerdere duidelijke foto’s door te sturen van uw werkblad, alsook de afmetingen van het graniet. Op basis van deze informatie stellen wij voor u een gedetailleerde offerte op.

3. Aan de slag!

Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we graag in samenspraak met u een geschikte dag om de werken uit te voeren. Meestal is één dag voldoende om de renovatie van uw granieten keukenwerkblad af te ronden.

Loading