Natuursteenrenovatie 

Als jouw natuurstenen tegels vlekken, vervuiling of krassen vertonen of als ze een matte uitstraling gekregen hebben, kunnen wij ze voor jou weer als nieuw maken. We hebben namelijk meer dan 50 jaar ervaring in natuursteenrenovatie en zijn dus de ideale partner voor het herstellen van je tegels.

Wil je je natuurstenen tegels langer mooi houden? Dan is het belangrijk dat je ze elke dag goed onderhoudt. Ook daarvoor kun je op ons rekenen, want voor de bescherming en nabehandeling van je natuursteen kun je eveneens bij ons terecht. Of het nu gaat om kristalliseren, impregneren en vlekbestendig maken of het verzoeten en polijsten van natuursteen: wij helpen je graag!

Vraag nu je offerte aan en ontvang bovenop onze service ook nog een gratis onderhoudsproduct!

Loading
      

Hoe gaan we te werk bij een natuursteen renovatie?

Er zijn twee opties als je natuursteen beschadigd is: je kunt de tegels vervangen of je kunt ze laten renoveren. De eerste optie is eerder prijzig, dus ga je het best voor een renovatie. Bovendien geniet je op die manier ook langer van de tegels die je zo zorgvuldig uitkoos. Is je natuursteen aan renovatie toe? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of je nu terrazzo, mozaïek, graniet, jura, zandsteen, travertin, marmer, leisteen of blauwe hardsteen hebt, wij kunnen alle soorten natuursteen voor jou renoveren. Als je contact met ons opneemt, maken we een afspraak om bij jou langs te komen, de schade op te meten en een offerte op te stellen. Daarna herstellen we je natuursteen weer in al zijn oorspronkelijke glorie.

De voordelen van natuursteenrenovatie

U hoeft geen voorschot te betalen.

Onze machines maken zeer weinig lawaai.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

We kunnen de meeste werkbladen al renoveren binnen één dag.

Onze werkwijze

1. Eerste gesprek

U belt of mailt ons wanneer uw granieten werkblad beschadigd is of nood heeft aan een renovatie. Eén van onze experts contacteert u vervolgens om de concrete problemen te bespreken.

2. Gratis offerte en staal

In een volgende stap  vragen we u om één of meerdere duidelijke foto’s door te sturen van uw werkblad, alsook de afmetingen van het graniet. Op basis van deze informatie stellen wij voor u een gedetailleerde offerte op.

3. Aan de slag!

Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we graag in samenspraak met u een geschikte dag om de werken uit te voeren. Meestal is één dag voldoende om de renovatie van uw granieten keukenwerkblad af te ronden.

Loading