Terracotta impregneren? Doe een beroep op onze expertise

Rustieke terracotta tegels passen perfect in een landelijk interieur. Met de juiste behandeling is terracotta eenvoudig in onderhoud, maar je moet de tegels zeker laten impregneren. Zo is je terracotta vloer slijtvast en beter beschermd tegen vocht, krassen en vlekken.

De juiste bescherming voor je terracotta tegels

Hebben je terracotta tegels nood aan een opknapbeurt? Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de beste behandelingstechnieken, kunnen we je een onderhoud op maat bieden. We verwijderen vuil en slijtagesporen, en brengen nadien een nieuwe beschermlaag aan. Wil je zijdematte terracotta tegels of verkies je toch een mooie glans? Vertrouw op onze vakmensen voor een stralend resultaat!

Loading
      

Terracotta behandelen? Wij zorgen ervoor!

Zijn je terracotta tegels beschadigd of zien ze er afgeleefd uit? Dan hoef je de tegels niet per se te vervangen. Kies liever voor een grondig onderhoud of renovatie, dat is goedkoper én duurzaam. Laat je terracotta vloer impregneren en bescherm de tegels zo tegen vuil en vocht.

Neem snel contact met ons op. We komen bij jou langs om de beste oplossing voor je beschadigde terracotta te bespreken en bezorgen je nadien geheel vrijblijvend een offerte.

terracotta tegels

De voordelen van terracotta impregneren

Je verlengt de levensduur van je terracotta.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We gebruiken geen chemische stoffen.

Je terracotta vloer ziet er weer als nieuw uit.

Terracotta herstellen: werkwijze

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de terracotta vloertegels te bekijken. De expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw tegels. Op basis van die informatie ontvang je van ons een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de renovatiewerken kunnen uitvoeren.

Loading