Laat je prachtige arduin opschuren door professionals

Heb jij arduin in je woning, op je terras of in je tuin? Dan wil je uiteraard dat die er zo lang mogelijk mooi blijft uitzien. Bij hardnekkige vlekken of krassen op je arduin, kun je die laten opschuren en terug in zijn oude glorie herstellen. Voor zo’n renovatie ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben namelijk ruim vijftig jaar ervaring in het opschuren van arduin. Daarom zijn we de geknipte partner voor het herstellen van jouw vloer, keukenwerkblad, douche of andere toepassing in arduin.

Arduin is een bijzonder fraaie en populaire natuursteen die ook wel blauwe steen, blauwsteen, hardsteen, kolenkalksteen of petit granit wordt genoemd. Om arduin lang mooi te houden, moet je de steen natuurlijk correct onderhouden. Ook daarbij kunnen wij jou helpen. Zo impregneren wij arduin, waardoor de steen beter bestand wordt tegen vuil en krassen.

Loading
      

Arduin schuren? Wij zorgen ervoor!

Is jouw arduin beschadigd? Dan zijn er twee mogelijkheden: ofwel vervang je de steen of de tegels, ofwel laat je die opschuren en opnieuw polijsten. Natuurlijk is het zonde om zo’n authentiek materiaal af te voeren, zeker als een renovatie nog perfect mogelijk is. Door arduin te renoveren, spaar je niet alleen heel wat geld uit; je verlengt er ook de levensduur mee.

Is jouw arduin aan een opknapbeurt toe? Neem dan snel contact met ons op. We komen dan bij je langs, maken een offerte op en herstellen de arduin in zijn oorspronkelijke staat.

De voordelen van arduin opschuren

Je hoeft geen voorschot te betalen.

Onze machines maken zeer weinig lawaai.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

We kunnen de meeste werkbladen al renoveren binnen één dag.

Onze werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je arduin beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van arduin en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de arduin te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw arduin. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading