Natuursteenrenovatie 

 

Als jouw natuurstenen tegels vlekken, vervuiling of krassen vertonen of als ze een matte uitstraling gekregen hebben, kunnen wij ze voor jou weer als nieuw maken. We hebben namelijk meer dan 50 jaar ervaring in natuursteenrenovatie en zijn dus de ideale partner voor het herstellen van je tegels.

Wil je je natuurstenen tegels langer mooi houden? Dan is het belangrijk dat je ze elke dag goed onderhoudt. Ook daarvoor kun je op ons rekenen, want voor de bescherming en nabehandeling van je natuursteen kun je eveneens bij ons terecht. Of het nu gaat om kristalliseren, impregneren en vlekbestendig maken of het verzoeten en polijsten van natuursteen: wij helpen je graag!

Vergeet zeker niet de kortingscode “RM2021” in te geven wanneer je een offerte aanvraagt. Dan krijg je een gratis onderhoudspakket wanneer we je vloer komen renoveren.

Loading
      

Hoe gaan we te werk bij een natuursteen renovatie?

Er zijn twee opties als je natuursteen beschadigd is: je kunt de tegels vervangen of je kunt ze laten renoveren. De eerste optie is eerder prijzig, dus ga je het best voor een renovatie. Bovendien geniet je op die manier ook langer van de tegels die je zo zorgvuldig uitkoos. Is je natuursteen aan renovatie toe? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of je nu terrazzo, mozaïek, graniet, jura, zandsteen, travertin, marmer, leisteen of blauwe hardsteen hebt, wij kunnen alle soorten natuursteen voor jou renoveren. Als je contact met ons opneemt, maken we een afspraak om bij jou langs te komen, de schade op te meten en een offerte op te stellen. Daarna herstellen we je natuursteen weer in al zijn oorspronkelijke glorie.

De voordelen van natuursteenrenovatie

Je hoeft geen voorschot te betalen.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

De renovatie is doorgaans op één dag achter de rug.

Natuursteenrenovatie: werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je natuursteen beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de natuursteen te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw natuursteen. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading