Natuursteen renovatie in Limburg

Een natuurstenen vloer of keukenblad straalt heel wat charme en authenticiteit uit – op voorwaarde dat je de steen goed onderhoudt natuurlijk. Hebben je natuurstenen tegels een matte uitstraling gekregen of vertonen ze vlekken en krassen door veelvuldig gebruik? Geen paniek! Bij ons ben je namelijk aan het juiste adres voor je natuursteen renovatie. We hebben al meer dan 50 jaar ervaring en zijn dus de ideale partner om je natuursteen er in een mum van tijd weer als nieuw te laten uitzien. Hoe dat in z’n werk gaat? We komen ter plaatse bij jou in Limburg om de schade vast te stellen, maken een offerte op en herstellen je natuursteen weer in zijn oorspronkelijke staat.

Loading
      

Krijg advies van onze experten in natuursteenrenovatie

Terrazzo, mozaïek, graniet, jura, zandsteen, marmer, leisteen, blauwe hardsteen, … Er bestaan heel wat verschillende soorten natuursteen, maar dat is voor ons geen probleem! Onze experts hebben namelijk heel wat ervaring met alkalische, zure en chemische producten en weten dus raad bij elke natuursteensoort en -vlek. Vertoont je natuursteen schade in de vorm van krassen? Ook daar hebben onze experts een oplossing voor. Verder kun je bij ons terecht voor de bescherming en de nabehandeling van je natuursteen. Op die manier kun je elke dag zorgeloos genieten van je mooie natuursteen.

De voordelen van natuursteenrenovatie

Je hoeft geen voorschot te betalen.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

De renovatie is doorgaans op één dag achter de rug.

Natuursteenrenovatie: werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je natuursteen beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de natuursteen te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw natuursteen. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading