Blauwe hardsteen schuren? Doe een beroep op een expert

Heb jij blauwe hardsteen in je woning, op je terras of in je tuin? Dan wil je uiteraard dat die er zo lang mogelijk mooi blijft uitzien. Bij hardnekkige vlekken of krassen op je blauwe hardsteen, kun je die laten opschuren en polijsten. Voor zo’n renovatie ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het opschuren van blauwe hardsteen. Daarom zijn we de geknipte partner voor het herstellen van je vloer, keukenwerkblad, douche of andere toepassing in blauwe hardsteen.

De juiste zorgen voor jouw blauwe hardsteen

Blauwe hardsteen is een stijlvolle en populaire natuursteen die ook wel arduin, hardsteen, kolenkalksteen of petit graniet wordt genoemd. Om lang te kunnen genieten van blauwe hardsteen, moet je de steen natuurlijk correct onderhouden. Als je blauwe hardsteen laat impregneren, is de natuursteen beter bestand tegen vuil en krassen.

Loading
      

Blauwe hardsteen herstellen? Wij zorgen ervoor!

Is je blauwe hardsteen beschadigd? Dan kun je de steen of tegels vervangen, of laten opschuren en opnieuw polijsten. Natuurlijk is het zonde om zo’n authentiek materiaal af te voeren, zeker als een renovatie nog perfect mogelijk is. Zo spaar je geld uit en verleng je de levensduur van je blauwe hardsteen.

Neem snel contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is om je blauwe hardsteen in de oorspronkelijke staat te herstellen. We bezorgen je nadien volledig vrijblijvend een offerte.

terras blauwe steen

De voordelen van blauwe hardsteen polijsten

Je verlengt de levensduur van je blauwe hardsteen.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We schuren je blauwe hardsteen volledig stofvrij.

De renovatie is doorgaans op één dag achter de rug.

Je keukenblad of vloer ziet er weer als nieuw uit.

Blauwe hardsteen herstellen: werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je blauwe hardsteen beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de travertin te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw blauwe steen. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading