Blauwe steen opschuren? Vraag een specialist!

Vertoont jouw blauwe steen krassen of vlekken en wil je die laten opschuren, zodat de steen er weer als nieuw uitziet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben ruim vijftig jaar ervaring in natuursteenrenovatie en zijn de geknipte partner voor het herstellen van jouw vloer, keukenwerkblad, douche of andere toepassing met blauwe steen.

Blauwe steen is een mooie en populaire natuursteen die ook wel blauwsteen, hardsteen, arduin, kolenkalksteen of petit granit wordt genoemd. Om blauwe steen lang mooi te houden, is een correct onderhoud uiteraard onontbeerlijk. Ook daarbij kunnen wij jou helpen. Zo impregneren wij blauwe steen, waardoor hij beter beschermd blijft tegen vuil en krassen.

Loading
      

Wij schuren jouw blauwe steen

Als jouw blauwe steen beschadigd is, zijn er twee mogelijkheden: ofwel vervang je de tegels (of het stuk) ofwel laat je ze opschuren en opnieuw polijsten. Uiteraard is het zonde om zo’n authentiek materiaal weg te gooien, zeker als je het nog perfect kunt renoveren. Met een renovatie spaar je niet alleen geld uit, maar kun je de levensduur van jouw blauwe steen ook gevoelig verlengen.


Is het tijd om jouw blauwe steen op te schuren en te polijsten? Neem dan snel contact met ons op. We komen dan bij jou ter plaatse, maken een offerte op en herstellen jouw blauwe steen in zijn oorspronkelijke staat.

De voordelen van blauwe steen opschuren

Je hoeft geen voorschot te betalen.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We gebruiken geen chemische producten.

Onze methodes produceren geen of zeer weinig stof.

De renovatie is doorgaans op één dag achter de rug.

Blauwe steen opschuren: werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je blauwe steen beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van blauwe steen en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de natuursteen te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw natuursteen. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading