Travertin herstellen? Vertrouw op onze jarenlange expertise

Travertin is een stevige natuursteen die makkelijk te onderhouden is. Bij intensief en langdurig gebruik kan de steen wel gebruikssporen of kleine beschadigingen vertonen. Je kunt je travertin dan het best laten impregneren, zodat de natuursteen beter beschermd is tegen water, zuren en vuil. Komen er gaatjes tevoorschijn in je travertin vloer of keukenblad? Die kunnen we voor jou opvullen met epoxyhars, in een kleur die aansluit bij de natuurlijke tint van de travertin.

Wil je de natuurlijke glans van je travertin herstellen? Ook daarvoor kun je een beroep doen op onze vakmensen. We kunnen je vloer of aanrecht opschuren en polijsten. Nadien zal je travertin stralen als nooit tevoren!

Loading
      

Laat je travertin polijsten door een professional

Als je travertin beschadigd is, dan is renovatie de duurzaamste en goedkoopste optie. Het zou zonde zijn om de travertin te vervangen, want na een opknapbeurt ziet de natuursteen er weer als nieuw uit. Door travertin te laten opschuren en polijsten, kun je krassen en hardnekkige vlekken verwijderen.

We hebben ruim vijftig jaar ervaring in natuursteenrenovatie en helpen je graag verder. Neem contact op via onderstaand formulier, dan bekijken we samen de beste behandeling van je travertin vloer of werkblad. We bezorgen je nadien een vrijblijvende offerte op maat.

travertin reinigen badkamer

De voordelen van travertin polijsten

Je verlengt de levensduur van je travertin.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We schuren je travertin volledig stofvrij.

De renovatie is doorgaans op één dag achter de rug.

Je keukenblad of vloer ziet er weer als nieuw uit.

Travertin herstellen: werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je travertin beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de travertin te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw travertin. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading