Natuursteenrenovatie ervaringen: snelle service door vakmensen

Wil jij je natuursteen laten opknappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dat zeggen niet alleen wij, maar ook onze klanten. We delen graag hun ervaringen met onze natuursteenrenovatie, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Vooral onze snelle service, de expertise van onze vakmensen en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden sterk gewaardeerd.

Advies op maat nodig?

Contacteer ons

Reviews over natuursteenrenovatie

Snelle service voor correcte prijs

Op uitzonderlijk korte termijn (minder dan 1 week) van eerste contact naar feilloze uitvoering op 1 dag door een team van 4 vakmensen die even professioneel als vriendelijk waren. Een 100-tal vierkante meter natuurstenen vloer van 30 jaar oud ziet er nu als nieuw uit. Top job.

Bart D.W.

Professionele uitvoering met ervaring en kennis van zaken. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Prachtige resultaten. Goede service en opvolging, en na-service. Goed georganiseerd.
Sonja M.

Gisteren heb ik jullie gecontacteerd nadat er white spirit op mijn vloer was gekomen. Dankzij jullie info en door snel te handelen is de schade beperkt gebleven en was geen behandeling nodig. Bedankt voor de goede service.

Agnes

Expertise van vakmensen

Een top team, onze vloer bijzonder mooi hersteld, super tevreden van deze professionele zaak. Dankjewel van een zeer tevreden klant!!
Marleen M.

Zeer tevreden van het resultaat, mijn trap is als nieuw! Professionele aanpak, aangenaam team!

Trixy W.

We willen jullie laten weten dat onze keukenvloer vandaag op een geweldige manier is hersteld. Jullie medewerker was al vroeg aanwezig en heeft dat fantastisch gedaan. Proficiat.

Roger M.

Vandaag hebben uw collega’s onze natuursteen opgefrist/gerenoveerd. Het eindresultaat is fantastisch! Tevens hebben zij ons perfect op de hoogte gehouden van de verschillende stappen in het proces. Wij zijn dan ook zeer tevreden met het opgeleverde resultaat.

Raf & Marie-Paule

Natuursteen renoveren: vraag advies

Hebben deze ervaringen je overtuigd om je natuursteen te laten renoveren door onze experten? Neem vrijblijvend contact op voor advies en een offerte op maat. Onze vakmensen kunnen inschatten of jouw natuursteen effectief aan renovatie toe is, want soms volstaan kleinere ingrepen. Is renovatie aangeraden, dan leggen we duidelijk uit hoe we je vloer, trap of aanrecht gaan opknappen en hoeveel dat zal kosten.

Loading