Graniet herstellen? Schakel een expert in

Graniet is een stevige natuursteen met een luxueuze uitstraling. Uiteraard wil je zo lang mogelijk kunnen genieten van de pure schoonheid van de steen. Zijn er witte vlekken op je granieten aanrechtblad? Heb je krassen op je granieten vloer of terrastegels, of begint de natuursteen er dof uit te zien? Wees dan voorzichtig en ga bij voorkeur niet zelf aan de slag. Laat je graniet opschuren en polijsten door een van onze experts. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en zijn dan ook de geknipte partner om je granieten vloer, keukenblad, terras of zwembad te herstellen.

Als je graniet goed onderhoudt, kun je al veel problemen voorkomen. Je kunt een beroep doen op onze vakkundigheid voor het impregneren van graniet, zodat de steen beter bestand wordt tegen vuil en krassen. Ook voor een opknapbeurt kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Zo laat je de natuursteen een leven lang stralen.

Loading
      

Graniet polijsten? Wij helpen je graag verder

Is je graniet beschadigd? Dan kun je de natuursteen vervangen of renoveren. Renovatie is de duurzaamste en goedkoopste optie. Het zou zonde zijn om het authentieke materiaal af te danken. Door de steen te laten opschuren en polijsten, kun je krassen of hardnekkige vlekken verwijderen uit graniet.

Neem contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is om je granieten vloer of aanrechtblad in de oorspronkelijke staat te herstellen. We bezorgen je volledig vrijblijvend een offerte.

moderne keuken met natuurstenen aanrecht

De voordelen van graniet polijsten

Je verlengt de levensduur van je graniet.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We schuren je graniet volledig stofvrij.

De renovatie is doorgaans op één dag achter de rug.

Je keukenblad of vloer ziet er weer als nieuw uit.

Graniet herstellen: werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je graniet beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de travertin te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw travertin. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading