Leisteen behandelen? Vertrouw op onze expertise

Leisteen is een prachtige, maar vlekgevoelige natuursteen. Je kunt je leisteen het best laten impregneren, zodat de steen beter beschermd is tegen water en vuil. Dat maakt het onderhoud ook een stuk eenvoudiger. Is je leisteen beschadigd? Ga dan bij voorkeur niet zelf aan de slag, maar doe een beroep op onze jarenlange expertise. We kunnen je leisteen polijsten om krassen en vlekken te verwijderen.

Met de juiste behandeling laat je je leistenen vloer weer schitteren als nooit tevoren en verleng je de levensduur van je tegels. Ook voor een opknapbeurt kun je een van onze vakmensen inschakelen.

Loading
      

Laat je leisteen vakkundig polijsten

Heeft je leisteen een beschadiging of doffe uitstraling? Laat je keukenblad of vloer vakkundig polijsten en herstellen door een specialist. We hebben ruim vijftig jaar ervaring en zijn dan ook de geknipte partner voor de renovatie van je leistenen vloer.

Neem contact op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen. We komen bij jou langs om de beste oplossing voor je beschadigde leisteen te bespreken en bezorgen je nadien geheel vrijblijvend een offerte.

leisteen vloer schoonmaken

De voordelen van leisteen bewerken

Je verlengt de levensduur van je leisteen.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We schuren je leisteen volledig stofvrij.

De renovatie is doorgaans op één dag achter de rug.

Je keukenblad of vloer ziet er weer als nieuw uit.

Leisteen behandelen: werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je leisteen beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de travertin te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw travertin. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading