Werkblad behandelen? Zo renoveren wij het!

Zuren kunnen een natuurstenen werkblad, zoals bijvoorbeeld blauwe hardsteen, enorm aantasten. Dankzij natuursteenrenovatie kunnen wij uw aanrecht in zijn oorspronkelijke staat herstellen. We verwijderen niet alleen de vlekken, we helpen u ook om uw werkblad mooi te houden.

Welke beschadigingen kunnen we herstellen?

We kunnen 99% van alle beschadigingen herstellen. Van vlekken van verkeerde onderhoudsproducten, fruit of frisdrank tot krassen door veelvuldig gebruik: wij rekenen met alle problemen af.

Hoe gaan we te werk?

Als u ons een foto van uw aanrecht stuurt, kunnen we de schade inschatten. Op basis van die gegevens maken we een offerte, die we al binnen een dag naar u doorsturen. Als u een grotere oppervlakte of vloer wil laten herstellen, komen we graag bij u ter plaatse.

Behandelingswijze

Om uw aanrecht te herstellen, halen we een dunne laag van de steen. Hoe diep we schuren of slijpen is afhankelijk van de beschadiging: we gaan net zo diep tot we onder de beschadiging zitten. Vervolgens polijsten we de natuursteen in verschillende stappen tot we de gewenste afwerkingsgraad bereiken (mat, verzoet, zijdeglans, hoogglans). Tot slot brengen we een beschermlaag aan die water- en vuilafstotend werkt. Zo blijft uw gloednieuwe steen lang mooi!

Contacteer ons nu.

blauwe hardsteen aanrecht keuken vol zuur vlekken blauwe hardsteen aanrecht keuken donker verzoet

Voor: een aanrecht met ernstige vlekken in lelijke staat

Ernstige zuurvlekken door gebruik.

Over de jaren heen is het vulmiddel tussen twee delen natuursteen verdwenen. Wij vullen deze leegte opnieuw op met een twee-componenten vulmiddel en schuren vervolgens het werkblad. Zo verwijderen we alle krassen en vlekken.

Het vullen gebeurd met een 2 component vulmiddel en hierna wordt het hele werkblad geschuurd en ontdaan van alle vlekken en krassen.

aanrecht in beton gepolijst

Na het polijsten wordt een beschermlaag aangebracht die water- en vuilafstotend werkt.

Hier ziet u het verschil tussen natuursteen met en zonder beschermlaag. De natuursteen met impregnatie stoot het water beter af.