Natuurstenen keukenblad renoveren: bekijk onze realisaties

Voor de renovatie van een keukenblad bent u bij ons aan het juiste adres. Uw aanrecht laten renoveren is financieel een pak voordeliger dan een nieuw aanrecht kopen. Denk maar aan de kostprijs van het materiaal, de werkuren en het bezetwerk dat erbij komt kijken.

Welke beschadigingen kunnen we herstellen?

We kunnen 99% van alle beschadigingen herstellen. Van vlekken van verkeerde onderhoudsproducten, fruit of frisdrank tot krassen door veelvuldig gebruik: wij rekenen met alle problemen af. Hier ziet u het verschil tussen natuursteen met en zonder beschermlaag. De natuursteen met impregnatie stoot het water beter af.

Hoe gaan we te werk?

Stuur ons een foto door, zodat we aan de hand van enkele telefonische vragen de schade kunnen inschatten. Op basis van die gegevens maken we een offerte, die we binnen een dag naar u doorsturen. Voor grote oppervlakten of vloeren komen we graag bij u ter plaatse.

Behandelwijze

Om uw aanrecht te herstellen, halen we een dunne laag van de steen. Hoe diep we schuren of slijpen is afhankelijk van de beschadiging: we gaan net zo diep tot we onder de beschadiging zitten. Vervolgens polijsten we de natuursteen in verschillende stappen tot we de gewenste afwerkingsgraad bereiken (mat, verzoet, zijdeglans, hoogglans). Tot slot brengen we een beschermlaag aan die water- en vuilafstotend werkt. Zo blijft uw gloednieuwe steen lang mooi! Eerst zien en dan geloven? Bekijk hier een volledige renovatie van voor tot na. Contacteer ons.

Blauw hardstenen aanrecht met vele vlekken van zuur en krassen aanrecht in beton gepolijst Een betonnen aanrecht na polijsting

Blauw hardstenen aanrecht voor en na natuursteenrenovatie

Kalkaanslag en vlekken halen wij zo weg op uw aanrecht.

Badkameraanrecht voor en na. Wij verwijderen kalkaanslag en impregneren de natuursteen voor extra bescherming.

Keukenaanrecht met kalkvlekken en krassen? Geen probleem. Wij herstellen het in zijn oorspronkelijke staat.