Marmer behandelen? Doe een beroep op onze expertise

Marmer is een veelzijdige natuursteen met een exclusieve en tijdloze uitstraling. Het is dan ook een favoriet voor in de badkamer of keuken. Een marmeren vloer, wand of aanrecht vraagt wel wat aandacht. Als je marmer correct onderhoudt, zul je lang van het glanzende effect kunnen genieten. Zijn er vlekken op je marmer of zijn je vloertegels beschadigd? Dan is natuursteenrenovatie dé oplossing. Vertrouw je natuursteen toe aan een specialist en laat eventuele doffe vlekken of krassen op je marmer verwijderen. Ook gescheurde vloertegels laat je het best vakkundig herstellen.

Wil je je marmer opnieuw doen glanzen? Na een opknapbeurt ziet de steen er weer als nieuw uit. Laat het marmer opschuren, polijsten en impregneren voor een stralend resultaat. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en helpen je graag verder.

Loading
      

Marmer polijsten? Wij zorgen ervoor!

Marmer is een poreuze en vlekgevoelige natuursteen. Is je marmer beschadigd? Dan hoef je je tegels of werkblad niet meteen te vervangen. Je kiest dan het best voor een natuursteenrenovatie, om de schade te herstellen of vlekken te verwijderen. Dat is goedkoper én duurzamer dan een nieuwe aankoop.

Wij zijn experts in het opschuren en polijsten van marmer. Neem contact op om de juiste behandeling van je beschadigde marmer te bepalen. We zorgen ervoor dat je nog een leven lang kunt genieten van je natuursteen!

vergeeld marmer wit krijgen

De voordelen van marmer bewerken

Je verlengt de levensduur van je marmer.

We gaan secuur en zo stil mogelijk te werk.

We schuren je marmer volledig stofvrij.

De renovatie is doorgaans op één dag achter de rug.

Je keukenblad of vloer ziet er weer als nieuw uit.

Marmer herstellen: werkwijze

1. Vul het contactformulier in

Is je marmer beschadigd en wil je een beroep doen op een specialist om de natuursteen te herstellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We hebben ruim vijftig jaar ervaring in het renoveren van natuursteen en helpen je graag verder.

2. Analyse en vrijblijvende offerte

Een van onze vakmensen zal vrijblijvend bij jou ter plaatse komen om de travertin te bekijken. Onze expert bespreekt dan met jou de beste oplossing voor jouw travertin. Ten slotte ontvang je een gedetailleerde en geheel vrijblijvende offerte.

3. Aan de slag!

Ben je akkoord met de offerte? Dan bekijken we samen met jou wanneer onze experts de werken kunnen uitvoeren. Meestal is één werkdag voldoende om de renovatie af te werken.

Loading